Annemarie Wensink - Hulst - Grow2Flow training coaching Doetinchem Achterhoek Gelderland

Aanbod

Grow 2 Flow in Doetinchem, Gelderland, biedt een veelzijdige aanpak voor persoonlijke en professionele groei, speciaal afgestemd op de behoeften van de (zorg)professional in de Achterhoek, maar ook daarbuiten. Mijn diensten omvatten innovatieve teamontwikkeling, effectieve loopbaancoaching, MapsTell-methodiek en pakkende visuele communicatietechnieken. Ik integreer de principes van teameffectiviteit met positieve psychologie en gedragsvisualisatie om zowel individuen als teams in Gelderland te inspireren en te begeleiden naar het bereiken van hun volledige potentieel. Ontdek nieuwe perspectieven, verhelder je doelen en maak een blijvende inpact in zowel je professionele als persoonlijke leven.

1 + 1 = 3: de kracht van samenwerking

Teamontwikkeling

Vanuit de belangrijkste principes van teameffectiviteit inspireer ik jouw team om tot de kern te komen, zelf inspirerende doelen te leren stellen en die uit te voeren.

Werkwijze

Met interactieve werkvormen op en rond de vloermat van Wereld van Verschil (MapsTell) zet je samen jouw team op de kaart. Waar staan jullie, hoe is jullie interactie en wat brengt jullie dat?

Wie Ging Je Voor?

Bijvoorbeeld een zorgteam uit Tiel die sinds kort zelf-organiserend werkten en mij vroegen te kijken naar hun tenenkrommende probleem: elke vergadering loopt gigantisch uit en nog hebben we geen besluiten genomen.

Hoe Pak Ik Het Aan?

Ik zette ze op de kaart van wereld van verschil (zie link MAPSTELL) en samen keken we naar het ultieme doel van dit team, kweekten ze zelf daadkracht en commitment en .. leerden ze waarom die besluiten uitbleven. Nu er verantwoordelijkheid en betrokkenheid gevoeld werd, ging het stromen en hielden ze in vergaderingen zelfs tijd over en iedereen kwam met meer plezier naar werk en stopte de uitstroom van collega’s!

Wereld van verschil

MapsTell

MapsTell is gebaseerd op het DISC-model, verrijkt met ‘de Wereld van Verschil’. Een grote landkaart als visualisatie waar jij als individu of met je team op plaats mag nemen.

Wat is MapsTell?

De namen van steden, bergen en rivieren vertellen alles over onze verschillen in gedrag. De kaart nodigt je uit om op ontdekking te gaan naar je eigen gedrag. En vervolgens, over de grenzen van je eigen hokjes, letterlijk in de wereld van de ander te stappen. Een eigentijds, positief en impactvol alternatief.

"Zolang jij blijft dweilen, heeft niemand door dat de kraan lekt."

Persoonlijke ontwikkeling

“Zolang jij blijft dweilen, heeft niemand door dat de kraan lekt” vind ik een gevleugelde metafoor voor hoe waardevol even stilstaan en reflecteren kan zijn op gedrag, van jou en je interactie met gedrag van jouw omgeving. Coachen is per definitie veel spiegelen, maar in mijn beleving ook meeveren en voeden. 

Dit voeden bedoel ik niet letterlijk met eten zoals een leefstijlcoach zou bedoelen, maar als het toevoegen van waardevolle inzichten, metaforen en bagage aan jouw rugzak om de stip op de horizon te volgen in jouw toekomst met door jou gemaakte keuzes.

Keuzes maken, daar kan je wel wat hulp bij gebruiken? ​

Loopbaancoaching

Wat vind je nou echt leuk? Wat kan ik nou eigenlijk goed? En wil ik dat ook (nog?) Ik help je bij focus aanbrengen hierin, in kaart krijgen welke kernkwaliteiten, kernwaarden en interesses je hebt, zodat je die NEXT step kunt zetten in je loopbaan.

Durf Die Stap Te Zetten

Waar vind je nou het lef om ECHT die stap te zetten om te doen waar je blij van wordt. Ook ruimte voor bewustwording van wellicht een ongezonde of niet duurzame werksituatie, welke invloed heb JIJ daar op en wat is goed om los te laten?

In 1 oogopslag zien waar jouw team, organisatie of missie om draait.

Verbeeldbinding

In de loop der jaren zijn we in ons werk steeds meer geschreven taal gaan gebruiken. We schrijven rapporten, plannen, verantwoordingen, beleid en mails, eindeloos veel mails.

Praatplaat Op Maat

Dat is best vreemd want uit onderzoek blijkt dat mensen 80% onthouden van wat ze zien en slechts 20% van wat ze lezen en 10% van wat ze horen. Ik maak een praatplaat op maat voor je om mensen te inspireren en zorgen dat je beeld hebt bij waar je voor staat.

Contact

annemarie@grow2flow.nl
+31 (0)6 43 18 70 21

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op via het formulier hiernaast en ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.