Wie ben ik

Mijn drive is mensen in beweging brengen.

Creativiteit, verbeeldingskracht en humor zijn de voeding in mijn werk.

Ik ben Annemarie Wensink – Hulst en ben in 2022 Grow 2 Flow Coaching & Training gestart in Doetinchem (Gelderland, de Achterhoek). Ik heb ruim 15 jaar begeleidende ervaring in zorg en welzijn. Van aan het bed in de gehandicaptenzorg, via job coaching bij werkervaringsplekken voor jongeren met een beperking tot ambulant begeleider. Waarvan 10 jaar ervaring in ontwikkeltrainingen en teamcoaching. Ik voel me verbonden met ‘de zorgmedewerker’. Ik durf liefdevol kritisch te zijn in de begeleiding op veelvoorkomende thema’s in de zorg, zoals zelfdestructief gedrag in behalen van doelen en ruimte creëren in zorgen voor jezelf. Bewustwording en stilstaan bij deze thema’s en persoonlijk leiderschap ontwikkelen bij de professional zorgen voor minder uitstroom in de zorg!

Mijn missie is mensen uitdagen meer vanuit eigen kracht te handelen om zo professionaliteit en persoonlijke effectiviteit te vergroten! Dit door middel van trajecten voor onder andere teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling / loopbaancoaching.

Zo ga jij elke dag met minder zorgen en meer werkplezier je werkdag in! Zo kan je vol plezier zorgen dat dingen gebeuren en is de zorg voor jezelf en anderen lekker in balans.

Bekijk HIER mijn aanbod voor teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en loopbaancoaching. Ik ben gevestigd in Doetinchem (Gelderland, de Achterhoek).

Annemarie Wensink - Hulst - Grow2Flow training coaching Doetinchem Achterhoek Gelderland

Een boost geven aan jouw persoonlijk leiderschap en (werk)geluk?

Bekijk mijn aanbod om next level te gaan en jouw werkgeluk te versterken.